Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς

Νέα αποστολή βοήθειας ειδών πρώτης ανάγκης στις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία, οργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Μετά την πρώτη συγκέντρωση απαραίτητων ειδών και την μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων της πόλης στο κάλεσμα της δημοτική Αρχής, ο Δήμος συνεχίζει την εκστρατεία αρωγής των πληγέντων.

Υπό τον συντονισμό του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης, με την πολύτιμη συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου και την προσφορά εθελοντών, ταξινόμησαν, συσκεύασαν, φόρτωσαν και συνόδευσαν με υπηρεσιακό φορτηγό του Δήμου, δέματα με εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα, ρούχα και είδη υγιεινής, τα οποία παραδόθηκαν στη Κοινότητα Φαρκαδόνας.

Θα ακολουθήσει άμεσα ανάλογη αποστολή προς την Θεσσαλία, καθώς ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, με επιτυχία η δράση συλλογής προσφορών από τους Φαληριώτες. Παράλληλα, για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου o Δήμος συμμετέχοντας στην παναττική δράση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», συγκεντρώνει σχολικά είδη για τους πλημμυροπαθείς μαθητές της Θεσσαλίας στο Δημαρχείο.

Ο κ. Φωστηρόπουλος, αναφερόμενος στην ανταπόκριση των πολιτών, τόνισε: «Το Παλαιό Φάληρο είναι η πόλη της αλληλεγγύης και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι Φαληριώτες ανταποκρίθηκαν στο χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό των πληγέντων συνανθρώπων μας, που βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς καταστροφής στη Θεσσαλία.
Η κοινωνία του Παλαιού Φαλήρου, για άλλη μια φορά έδειξε με συγκινητικό τρόπο το πρόσωπο της αλληλεγγύης, της ομοψυχίας και της συμπόνοιας στο κάλεσμα μας, αποδεικνύοντας την ευαισθησία και την διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, που την διακρίνει».

Διαβάστε επίσης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ