Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κακοκαιρία Daniel: Στους 17 αυξήθηκαν οι νεκροί – Ένας αγνοούμενος

Στους 17 αυξήθηκαν οι νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες που ισοπέδωσαν τον θεσσαλικό κάμπο, σύμφωνα με τη χθεσινοβραδινή ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, ενώ ένας ακόμη συνανθρωπός μας εξακολουθεί να αγνοείται.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκε σορός άνδρα σε βραχώδη περιοχή στα ανοιχτά της παραλίας Μουρτιάς του νότιου Πηλίου.  Πλωτό του λιμενικού σώματος που συμμετέχει στις έρευνες περισυνέλεξε τη σορό που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου.

Πλέον οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία ανέρχονται σε 17, εκ των οποίων δύο δεν έχουν ταυτοποιηθεί επίσημα. Ο άνδρας που εντοπίστηκε στη Μουρτιά καθώς και μια γυναίκα που είχε εντοπιστεί νεκρή προ ημερών στην ίδια περιοχή εξετάζεται εάν είναι το ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοούνταν. Αναμένεται ωστόσο να γίνει η ταυτοποίησή τους.

Θυμίζουμε ότι το νιόπαντρο ζευγάρι από την Αυστρία χάθηκε όταν τα νερά από την κακοκαιρία Daniel παρέσυραν την εξοχική κατοικία όπου διέμεναν, στα Ποτιστικά Πηλίου.

Οι συγγενείς του ζευγαριού είχαν δώσει DNA. Η εκλιπούσα, όπως και οι γονείς της, λάτρευαν τον Πήλιο και έκαναν συνεχώς τις διακοπές τους στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια.

Πηγή: news247.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ