Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Λύση με το Δημοτικό Κοιμητήριο προανήγγειλε ο Γ. Χατζηδάκης

Εξελίξεις στο θέμα του Δημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης προανήγγειλε ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίας δημοτικής συμβούλου, επεσήμανε πως σύντομα θα δοθεί λύση στην υπόθεση που αποτελεί διαχρονική απάντηση δημοτικής Αρχής και κατοίκων.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης, απαντώντας σε ερώτηση για το ζήτημα του Κοιμητηρίου, ανέφερε πως ο Δήμος σε συνεργασία με το κράτος βρίσκονται σε συζητήσεις για τη δημιουργία και χρηματοδότηση νέου δημοτικού κοιμητηρίου σε νέα τοποθεσία, η οποία ακόμη δεν ανακοινώνεται.

Όπως είπε: «Μαζί με τον αντιδήμαρχο Σταύρο Γεωργάκη βρισκόμαστε πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με κρατικούς φορείς για ένα νέο δημοτικό κοιμητήριο για την πόλη μας, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών για την πόλη μας».

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν, έχει δοθεί μια προσωρινή λύση με την κατασκευή διώροφων σαρκοφάγων.

Οι κινήσει της δημοτικής Αρχής ξεκίνησαν πριν 2 χρόνια, οπότε και είχε προτείνει την κατασκευή διαδημοτικού κοιμητηρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου στην περιοχή του ΚΥΤ Ηλιούπολης, ωστόσο η αντιπολίτευση καταψήφισε τη συγκεκριμένη πρόταση, η οποία μπήκε οριστικά στο αρχείο.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται ο καθαρισμός φρεατίων στην Ηλιούπολη

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ