Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

“Έπεσε η αυλαία” του καλοκαιρινού φεστιβάλ Γλυφάδας

Πλήθος κόσμου διασκέδασε και το Σαββατοκύριακο 23, 24 Σεπτεμβρίου στις δύο συναυλίες της Κωνσταντίνας και του Τόνι Σφίνου με τις οποίες έπεσε αυλαία του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Γλυφάδας στην 3η Μαρίνα στην παραλία της πόλης.

Αν και οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ δεν πραγματοποιήθηκαν, στο δεύτερο μισό τους, σύμφωνα με τον αρχικό τους προγραμματισμό, καθώς, σοβαροί λόγοι επέβαλαν την αναβολή σειράς πολιτιστικών δράσεων, πρόλαβαν να δώσουν στο κοινό της Γλυφάδας πλούσιο θέμα και ψυχαγωγίκές βραδιές.

Το παραθαλάσσιο θέατρο της 3η Μαρίνας θα κλείσει για φέτος και θα στηθεί πάλι το καλοκαίρι, ενώ ο Δήμος Γλυφάδας θα διερευνήσει τη δυνατότητα διεξαγωγής κάποιων από τις εκδηλώσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν, σε εσωτερικούς χώρους.

Για το θέμα ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου είπε: «Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναβολή των εκδηλώσεων. Όταν στη χώρα υπάρχει πένθος, όταν υπάρχει οδύνη, δεν έχουμε καμία διάθεση για εκδηλώσεις και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι που δεν μας εκφράζει. Ήταν για εμάς αδιαπραγμάτευτο. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων που έχουν αναβληθεί, σε εσωτερικούς πλέον χώρους. Το Φεστιβάλ Γλυφάδας που το αγαπήσατε, το αγκαλιάσατε και μας χάρισε και φέτος όμορφες βραδιές, θα κλείσει με δύο -ελπίζουμε ξεχωριστές- συναυλίες. Να είμαστε όλοι καλά να ανταμώσουμε και πάλι εδώ του χρόνου».

Διαβάστε επίσης: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Παπανικολάου

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ