Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις «Ταύρεια» – Αύριο το αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη

Ολοκληρώνονται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2023» του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τρίτη 26/9, θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στον Τσιτσάνη στην πλ. Παπαντώνη, ενώ το Σάββατο 30/9, αυλαία στις εκδηλώσεις θα ρίξει το διαπολιτισμικό φεστιβάλ στην πλ. Εθνικής Αντίστασης

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Για μία ακόμη φορά το Φεστιβάλ «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» πέτυχε απόλυτα στο σκοπό του. Εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας με σημαντικούς τραγουδιστές , με ελεύθερη είσοδο για όλους και με ελάχιστη οικονομική συνδρομή του Δήμου καθώς οι περισσότερες εκδηλώσεις καλύφθηκαν με χορηγικές δράσεις και συνεργασίες όπως ήταν η συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων στο Μοσχάτο και στον Ταύρο, την Κοινωφελή Επιχείρηση και το Πνευματικό μας Κέντρο, τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους όπως, επίσης, τους χορηγούς, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Τέλος, με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε το σημαντικό διαπολιτισμικό φεστιβάλ «ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ» που διοργανώνει το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Το φεστιβάλ έχει σαν στόχο να τιμήσει την προσφυγική ιστορία του Ταύρου και την ιστορική διαδρομή και εγκατάσταση τόσο των ανθρώπων από όλη την Ελλάδα με τα ρεύματα της εσωτερικής μετανάστευσης, όσο και των σύγχρονων μεταναστών και προσφύγων».

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ