Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Πρώτα Η Ηλιούπολη»: Ζητά εξηγήσεις για το Δημοτικό Κοιμητήριο

Εξηγήσεις για την υπόθεση χωροθέτησης νέου Κοιμητηρίου ζητά, από τον δήμαρχο Ηλιούπολης η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», μετά τις εξαγγελίες του Γιώργου Χατζηδάκη για οριστική λύση του θέματος που αποτελεί διαχρονική απαίτηση κατοίκων και δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, μετά την αποκάλυψη του δημάρχου, ότι σε συνεργασία με τις συναρμόδιες Αρχές ότι έχει βρει λύση για την κατασκευή νέου δημοτικού κοιμητηρίου στην πόλη, η παράταξη του Στάθη Ψυρρόπουλου ζητά από τον Γ. Χατζηδάκη να τοποθετηθεί δημόσια, πριν τις εκλογές για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην σχετική του ανακοίνωση ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος τονίζει: «Η παράταξή μας, εδώ και ενάμιση χρόνο, έχει ζητήσει να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την επίλυση του ζητήματος του Κοιμητηρίου, ώστε όλες οι παρατάξεις να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, χωρίς να έχουμε βρει ανταπόκριση. Επειδή το θέμα της χωροθέτησης του Κοιμητηρίου είναι πολύ σοβαρό, ο Δήμαρχος οφείλει να ενημερώσει τον Ηλιουπολίτικο λαό, πριν τις εκλογές, για την τοποθεσία που θα προτείνει να χωροθετηθεί το Κοιμητήριο».

Διαβάστε επίσης: «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη»: Κυκλοφόρησε έντυπο απολογισμού έργων από τον δήμαρχο

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ