Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στ. Κασσελάκης: «Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά, γίνεται το μέλλον»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το νικητήριο αποτέλεσμα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του, τα μεσάνυχτα της Κυριακή έξω από τα γραφεία του κόμματος, ήταν ενωτικός. Αναφέρθηκε στους πληγέντες της Θεσσαλίας, έκανε ειδική αναφορά στη στήριξη του Νίκου Παππά και τόνισε με έμφαση πως το α’ του ταξίδι ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην Κύπρο.

Αναλυτικά οι δηλώσει του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Συντρόφισσες και σύντροφοι

Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον. Η σκέψη μου είναι πρώτα από όλα με τους πληγέντες στη Θεσσαλία, που έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, είναι αυτή τη στιγμή μόνη τους. Εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο από εδώ και πέρα».

Ευχαριστώντας τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν στους δύο γύρους των εκλογών «και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα μείνει εδώ και θα κερδίζει από εδώ και πέρα», είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «ένα κόμμα από τα μέλη για τα μέλη, ένα κόμμα από την κοινωνία για την κοινωνία». Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη εξέφρασε στους εθελοντές της καμπάνιας του αλλά και των συνυποψηφίων του και των εφορευτικών επιτροπών».

Επιπλέον ευχαρίστησε τα 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που «του έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσει στον ελληνικό λαό», τα στελέχη και βουλευτές που «παρά τις πιέσεις» τον στήριξαν.

Στο τέλος ευχαρίστησε την οικογένειά του και ιδιαιτέρως τον αδελφό του, τη μητέρα του και τον πατέρα του. «Αλλά πάνω από όλα να ευχαριστήσω την δική μου προσωπική οικογένεια, τον Τάιλερ. «Ευχαριστώ ολόψυχα που τον έχετε υποδεχτεί και αγκαλιάσει».

Οπως είπε, επικοινώνησε με την Εφη Αχτσιόγλου, η οποία τον συνεχάρη για την εκλογική επιτυχία. «Και εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον εξαιρετικό αγώνα. Προσβλέπω την επόμενη ημέρα στην συνεργασία της ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο.

Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά.

Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα. Αλλά στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος».

Όπως είπε ο κ. Κασσελάκης κλείνοντας τις δηλώσεις του το πρώτο του ταξίδι θα είναι στην Κύπρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ