Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ταξίδι σε Βρυξέλλες – Παρίσι για 135 επιτυχόντες στα ΑΕΙ

Μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη φορά ήταν η συμμετοχή στην φετινή βράβευση των επιτυχόντων της Γλυφάδας στα ΑΕΙ, 135 εκ των οποίων κέρδισαν ένα ταξίδι σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Παρουσία του δημάρχου της πόλης Γιώργου Παπανικολάου και εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας και των συλλόγων γονέων της πόλης, ο Δήμος Γλυφάδας τίμησε τους μαθητές της πόλης, βραβεύοντας τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Και είναι πολλοί. Από τα επτά δημόσια (έξι Γενικά Λύκεια και ένα ΕΠΑΛ) και το ένα Ιδιωτικό Λύκειο της Γλυφάδας, 533 απόφοιτοι εισήχθησαν στα ΑΕΙ, ενώ επέτυχαν επίσης άλλοι 17 Γλυφαδιώτες, οι οποίοι φοιτούσαν σε ιδιωτικά σχολεία άλλων περιοχών της Αττικής. Συνολικά, δηλαδή, 550 μαθητές της πόλης μας είναι πλέον πρωτοετείς φοιτητές!

Ο Γ. Παπανικολάου, αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε, αγαπημένοι μας φοιτητές και αγαπημένοι μας γονείς, τη χαρά και την περηφάνια μας. Η δική σας επιτυχία είναι η δική μας δύναμη, είμαστε εδώ για να σας πούμε ένα μεγάλο Μπράβο, να γιορτάσουμε μαζί σας, να σας καμαρώσουμε και να σας ανταμείψουμε, με τη σειρά μας, για τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Είμαστε εδώ για να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους δασκάλους και τους καθηγητές σας, για την τεράστια προσφορά τους. Σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειάζεστε, σε κάθε σας βήμα, σε κάθε σας νέα προσπάθεια».

«Οι κόποι σας ανταμείφθηκαν. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς, για τις οικογένειές σας, για τους εκπαιδευτικούς σας», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μάριος Κασσέρης.

Η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Καράμπελα – Καραβουσάλη ευχήθηκε στους νέους φοιτητές «καλή δύναμη, καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή», ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας Νίκος Παπακώστας έδωσε «συγχαρητήρια σε όλους τους φοιτητές που κατάφεραν να καρποφορήσουν οι κόποι τους αλλά και στους γονείς τους, που στάθηκαν ακούραστοι συμπαραστάτες τους στον αγώνα αυτόν».

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι διευθυντές των Λυκείων και οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων. Ακολούθως, διενεργήθηκε δημόσια κλήρωση και αναδείχθηκαν 135 πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες που θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι με έξοδα του Δήμου Γλυφάδας, καθώς και 25 επιλαχόντες.

Διαβάστε επίσης: 7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας: Στα σχέδια του Δήμου η δημιουργία πρότυπου οικολογικού σχολείου στην πόλη!

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ