Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Φιλοζωία και Ναυταθλητισμός στη Μαρίνα Φλοίσβου

Στέγη για μία διπλή γιορτή, φιλοζωικού και ναυταθλητικού ενδιαφέροντος θα αποτελέσουν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου οι εγκαταστάσεις Ναυτικού Ομίλου Π. Φαλήρου, στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Η εκδήλωση της ημέρας υιοθεσίας αδέσποτων, με σύνθημα «Αγαπώ και Φροντίζω, υιοθετώντας ένα από τα αδεσποτάκια του Δήμου Π. Φαλήρου» θα αρχίσει στις 10.00 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 14.00.

Η διοργάνωση του Δήμου Π. Φαλήρου, υπό τον συντονισμό του αντιδημάρχου Παιδείας Μιχάλη Μιχαηλίδη και του Γραφείου Παιδείας του Δήμου, τελεί υπό την ευγενική συμμετοχή του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Π. Φαλήρου, της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Π. Φαλήρου, της Φιλοζωικής Μαθητικής Ομάδας Π. Φαλήρου «ΓΑΒ YOU» και του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δυνατοτήτων «ΑΛΜΑ».

Ο δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος καλεί τους πολίτες «να ενωθούμε σε έναν αγώνα λεπτών και ευαίσθητων συναισθημάτων, ο καθένας με τον τρόπο του, για τη φροντίδα, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και φυσικά τη μείωση των αδέσποτων στη χώρα μας. Υιοθέτησε αδέσποτο, μην αγοράζεις και κάνε το, κατοικίδια συντροφιά σου! Θα είμαστε όλοι εκεί».

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε ένα… περιπετειώδες τριήμερο για τα παιδιά στην πόλη

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ