Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

Συνεχίζεται η δράση Ανακαλύπτω τους Ναούς της πόλης

Έναν ακόμη ναό με ιστορία γνώρισαν από κοντά οι κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου που μετείχαν στην εκπαιδευτική επίσκεψη στο παρεκκλήσιο της “Αναλήψεως του Κυρίου” και το Χριστιανικό Ίδρυμα Νεότητας «ο Παντοκράτωρ» την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Κατά την επίσκεψη που έγινε στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου οι γονείς και τα παιδιά συμμετείχαν στην μικρή γιορτή όπου στήθηκε και άκουσαν, έμαθαν, χάρηκαν εικόνες και μουσικές και έγιναν μια μεγάλη παρέα στον χορό.

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Παλαιού Φαλήρου και η συντονίστρια της δράσης, υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων, ευχαρίστησαν για την φιλοξενία τον κ. Ανδρέα Λιόνη και τον Κωνσταντίνο Λιόνη από το Δ.Σ. του Ιδρύματος, με την μεγάλη ιστορία και προσφορά στην πόλη του Παλαιού Φαλήρου!

Επίσης, ευχαρίστησαν την ομάδα παραδοσιακών χορών για την όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε από τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων του Παντοκράτορα με υπεύθυνες τις κυρίες Χρύσα, Μαρία και Αγγελική Λαγκουβάρδου.

Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στην εκπαιδευτικό και συγγραφέα κα Αγγελική Μαστρομιχαλάκη για την συνεργασία και τον εικονογράφο κ. Σπύρο Ζαχαρόπουλο για τον μοναδικό χάρτη των εκκλησιών της πόλης μας

Στην επίσκεψη – ξενάγηση παρέστη και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος συνόδευσε τους Δημότες, αναδεικνύοντας την αξία και την σημασία των δράσεων των Δημοτικών Βιβλιοθηκών.

Διαβάστε επίσης: Νέο υπαίθριο γυμναστήριο στο Παλαιό Φάληρο

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ