Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μήνυση για συκοφαντικά δημοσιεύματα από τον Ανδρέα Κονδύλη

Μήνυση για τις ψευδείς ανακοινώσεις και «ειδήσεις» που στοχοποιούν τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του, κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Αλίμου.

Συγκεκριμένα, ο Aνδρέας Κονδύλης, συνοδευόμενους από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και δικηγόρους κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με τα «fake news» και τα ανυπόγραφα έντυπα που διακινούν σε βάρος του και σε βάρος συνεργατών του πολιτικοί του αντίπαλοι.

Όπως αναφέρει στην σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ορισμένοι πολιτικοί μας αντίπαλοι έχουν ξεφύγει από κάθε μέτρο, κάθε όριο και κάθε ηθικό φραγμό. Πρόκειται για μία βαριά ποινική συμπεριφορά, καθώς προσπαθούν, με fake news, με χυδαία ψέματα και συκοφαντίες να εξαπατήσουν τους πολίτες και να χειραγωγήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

Πρόκειται, επίσης, για νοσηρή κατάσταση, την οποία δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αφήσουμε να επικρατήσει στην πόλη, να δηλητηριάσει την κοινωνία και να παραμείνει ατιμώρητη.

Θυμίζουμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους που κάνουν αυτά, αλλά και στους πολιτικούς μας αντιπάλους που τα ανέχονται και σιωπούν γιατί τους βολεύουν, ότι με τη δολοφονία χαρακτήρων και με τις αξιόποινες συμπεριφορές, ποτέ καμία πολιτική δύναμη και ποτέ κανένας τόπος και καμία κοινωνία δεν πήγε μπροστά.»

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Κονδύλης στην «Α»: «Μεγάλα έργα θα αλλάξουν ριζικά την ποιότητα ζωής στην πόλη»

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ