Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Είκοσι έξι έδρες για τον Γρ. Κωνσταντέλλο – Ποιοι προηγούνται

Με μεγάλη άνεση εξασφάλισε την τρίτη θητεία του στα 3Β, ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις», Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Έλαβε ποσοστό 71,57% και 26 έδρες.

Στη δεύτερη θέση ο Δημήτρης Δαβάκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών», με 8,45% και 3 έδρες.

Στην τρίτη θέση, η Κλαίρη Σαραντάκου, της «Ανανέωση – Όραμα για το μέλλον», με 7,34% και 2 έδρες.

Στην τέταρτη θέση, Βαγγέλης Σερίφης, της Λαϊκής Συσπείρωσης, με 7,27% και 2 έδρες.

Στην πέμπτη θέση, Αθανάσιος Ματόπουλος, της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών, με 5,36% και 2 έδρες.

Ποιοι προηγούνται

Για την παράταξη του Γρ. Κωνσταντέλλου στη Βάρη προηγούνται οι Βάσης Νίκος, Σουτόγλου Δήμητρα, Παπαμιχαήλ Βασίλης, Κανέλλου Μαίρη, Μπραϊμνιώτη Μαρία, Καρράς Δημήτρης, Αργυρουδάκης Λευτέρης, Σφέτσας Κώστας. Στη Βούλα προηγούνται οι Βαμβασάκης Δημοσθένης, Σφήκα Βίκυ, Καραγιάν Νανά, Σωτηρόπουλος Παναγιώτης, Ανδριόπουλος Μιχάλης, Γεωργιάκος Δημήτρης, Μπιρμπίλη Κατερίνα, Κουσαθανάς Αντώνης, Ψαλλίδας Νίκος, Σταμπελου Κατερίνα, Λέχτινεν Τέμου, Νικηφοράκη Μίμα, Ρουσσάκης Μίμης, Κοντονής Διονύσης. Στη Βουλιαγμένη προηγούνται οι Φουρναράκη Μαίρη, Γεωργουλόπουλος Διονύσης.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις θα εκλέξουν ως δημοτικούς συμβούλους αρχικά τους επικεφαλής τους: Δημήτρης Δαβάκης, Κλαίρη Σαραντάκου, Βαγγέλης Σερίφης και Θάνος Ματόπουλος.

Η κατανομή των υπόλοιπων εδρών (την οποία θα ανακοινώσει το Πρωτοδικείο) εξαρτάται από τα επιμέρους αποτελέσματα σε κάθε εκλογική περιφέρεια και τον συσχετισμό μεταξύ τους. Οι παρακάτω υποψήφιοι έχουν πιθανότητες να εκλεγούν (όχι όλοι):

Από την παράταξη Δαβάκη πρώτευσαν οι Χρήστος Βελησσάριος (Βάρη), Ιωάννα Δόγκα (Βούλα) και Θάλεια Λιγούρα (Βουλιαγμένη).

Από την παράταξη Σαραντάκου πρώτευσαν οι Ελισάβετ Νικολαΐδου (Βάρη), Δημήτρης Μπελετσιώτης (Βούλα) και Άννα Λεντή (Βουλιαγμένη).

Από την παράταξη Σερίφη πρώτευσαν οι Σοφία Νικηφορίδου (Βάρη), Σοφία Ηλιοπούλου (Βούλα) και Κωνσταντίνος Βαγενάς (Βουλιαγμένη).

Τέλος από την παράταξη Ματόπουλου πρώτευσαν οι Ανθή Βέλλη (Βάρη), Γιώργος Κότσαλος (Βούλα), Κώστας Δέδες (Βουλιαγμένη).

Τα τοπικά συμβούλια

Στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βάρης από την παράταξη Κωνσταντέλλου προηγείται με διαφορά ο Παναγιώτης Παππάς και ακολουθούν οι εξής 6 υποψήφιοι: Απόστολος Βασιλάκης, Ρέα Παπαμιχάλη, Βασίλης Λανάρης, Μαρία Καλαμαρίδου, Λιλή Σκούρτη και Παντελής Τσολομύτης.

Στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας από την παράταξη Κωνσταντέλλου προηγείται ο Νίκος Μακρής και ακολουθούν οι εξής 6 υποψήφιοι: Βασίλης Παπαδόπουλος, Έφη Κιούκη, Τάσος Ζησάκης, Γιώργος Μάριος Χαιρετάκης, Στέλιος Κλήμης και Φίλιππος Ζερβός.

Στο συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης από την παράταξη Κωνσταντέλλου προηγείται η Λιάνα Σκουλάξενου και ακολουθούν οι εξής 2 υποψήφιοι: Δημήτρης Κακογιαννάκος και Χρήστος Λουιζίδης.

Και σε αυτή την περίπτωση το Πρωτοδικείο θα κατανείμει έδρες αναλογικά με τη δύναμη κάθε συνδυασμού στην κάθε δημοτική ενότητα.

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ