Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Μπακογιάννης και Δούκας συμφώνησαν για debate

Με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνο Ζούλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών,  Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την οργάνωση debate με τον ανθυποψήφιό του, Χάρη Δούκα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στο Δήμο Αθηναίων.

Πιο συγκεκριμένα και σε ανάρτησή του, o επικεφαλής της παράταξης “ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ” κ. Μπακογιάννης αναφέρει τα παρακάτω: «Με επιστολή μου ζήτησα από τον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνο Ζούλα την οργάνωση debate με τον κ. Δούκα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στο Δήμο Αθηναίων. Ζήτησα οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές. Είμαστε άλλωστε μόνο δυο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας».

Από τη δική του μεριά, λίγη ώρα αργότερα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑθήναΤΩΡΑ” κ. Δούκας θα αναφέρει: «Χαίρομαι που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου για τη διεξαγωγή debate. Τα λέμε εκεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως, την επόμενη Κυριακή στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η μάχη της Αθήνας μεταξύ του νυν δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, που συγκέντρωσε ποσοστό 41,36%, και του Χάρη Δούκα, ο οποίος στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ και συγκέντρωσε ποσοστό 14,21%.

 Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις Aυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ