Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Debate με τον Στάθη Ψυρρόπουλο ζητεί ο Γιώργος Χατζηδάκης

Debate είναι πολύ πιθανόν να διοργανωθεί στην Ηλιούπολη, μεταξύ των δύο υποψηφίων δημάρχων που θα «κονταροχτυπηθούν» την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Η πρόταση «έπεσε» από τον σημερινό δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη. Αναμένεται η απάντηση του Στάθη Ψυρρόπουλου, ο οποίος αποτελεί απειλή, αφού στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής πέρασε μπροστά με δύο μονάδες.

Πάντως, ο κ. Χατζηδάκης δηλώνει ότι είναι εδώ για να ακούσει το μήνυμά των πολιτών και να το κάνει συλλογική υπόθεση, ενώ ζητά από τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την προσεχή Κυριακή 15/10 και να εκλέξουν τον Δήμαρχο που επιθυμούν.

Όπως επισημαίνει: «Και αν χτες, κυριάρχησε η μάχη του προσωπικού σταυρού, την επόμενη Κυριακή, οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες καλούνται να επιλέξουν Δήμαρχο. Δήμαρχο με εμπειρία και γνώση, με εντιμότητα και διαφάνεια, με διάθεση για προσφορά, με ενσυναίσθηση της προσωπικής ευθύνης απέναντι στο παρόν και το μέλλον της πόλης μας. Καλώ λοιπόν κάθε δημότη και δημότισσα που στήριξε στον Α’ γύρο άλλη αυτοδιοικητική παράταξη, ακόμη και όσους επέλεξαν συνειδητά να απόσχουν από την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις 15 Οκτώβρη για να μην υπάρξει κανένα πισωγύρισμα και η πόλη να πάει ενωμένη, μπροστά».

Διαβάστε επίσης: Νύχτα «θρίλερ» για 5 δημάρχους – Ποιοι πάνε 2η Κυριακή, ποιοι μένουν εκτός

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ