Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Υπεγράφη σύμβαση για έργα 12,4 εκατ. ευρώ στον Δήμο

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα υποδομής και βελτίωσης των κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Ζωγράφου, μετά την υπογραφή της σύμβασης, ύψους 12,4 εκατομμυρίων ευρώ για την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας υπέγραψε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Ζωγράφου και Διασύνδεση τους μέσω Δικτύου Διαδρόμων Πεζών» με την «Κοινοπραξία Ενωση Χωροτεχνική ΑΤΕ Καραλής Κωνσταντίνος», ύψους 12,4 εκατομμυρίων ευρώ, που θα χρηματοδοτηθεί ολοκληρωτικά από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η συγκεκριμένη σύμβαση περιλαμβάνει αναπλάσεις σε κοινόχρηστους χώρους και πλατείες σε όλο το Δήμο Ζωγράφου και μεταξύ άλλων ανακατασκευές σε 29.000 τετραγωνικά μέτρα πεζοδρομίων και 58.000 τετραγωνικά μέτρα κοινόχρηστων χώρων.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Βασίλης Θώδας δήλωσε: «Αυτή είναι η παρακαταθήκη που αφήνω στην πόλη μου και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτό. Δουλέψαμε σκληρά αυτά τα τέσσερα χρόνια και πλέον φέρνουμε στο Δήμο Ζωγράφου έργα 12,3 εκατομμυρίων ευρώ, που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της και θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη διοίκηση θα τα υλοποιήσει. Με νέα πεζοδρόμια και ανακαινισμένους κοινόχρηστους χώρους, η καθημερινή ζωή των συμπολιτών μου θα γίνει καλύτερη και ομορφότερη και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους, στο να γίνει πράξη η μεγαλύτερη χρηματοδότηση που έχει εξασφαλίσει ποτέ ο Δήμος Ζωγράφου!

Διαβάστε επίσης: Τα τελικά αποτελέσματα για τα ΚΔΑΠ του Δήμου

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ