Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Προετοιμασίες σε πυρρετώδεις ρυθμούς για τον 15ο Διεθνή Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιο – Άνοιξαν οι εγγραφές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες προετοιμασίας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ενόψει της διερξαγωγής του 15ου Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο,  στον Φαληρικό Όρμο, στις 21 Μαϊου 2024.

Σύνθημα της παραδοσιακή διοργάνωση – θεσμός, που έχει γράψει ιστορία στο παγκόσμιο δρομικό κίνημα είναι “Τρέχουμε και Βαδίζουμε ξανά στην παραλία”.

Ο πρώτος Ημί-μαραθώνιος της Αθήνας και οι παράλληλοι αγώνες επιστρέφουν και καλούν επαγγελματίες κι ερασιτέχνες λάτρεις του τρεξίματος να απολαύσουν τρέχοντας τις ομορφιές του νοτίου παράκτιου μετώπου της Αθήνας, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση είναι ήδη διαθέσιμες, ενώ για όσους δεν επιθυμούν να τρέξουν μόνοι, αλλά με την πολυμελή οικογένεια ή με την παρέα τους, υπάρχουν ομαδικές συμμετοχές άνω των 10 ατόμων.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως τη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 ή έως ότου συμπληρωθούν τα ανώτατα όρια συμμετοχών (3.000 δρομείς στον Ημί-μαραθώνιο και το τέταρτο μαραθωνίου και 3.000 στα 5 χλμ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ