Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

«Στου Σπύρου» δείπνησαν Τσίπρας – Σακελλαρίδης

Στην οικογενειακή ταβέρνα «Η Ρούμελη», ή αλλιώς «στου Σπύρου», στη Νέα Σμύρνη, δείπνησαν το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας με τον παλιό στενό συνεργάτη του και Νεοσμυρνιώτη, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο κ. Σακελλαρίδης επέλεξε την ταβέρνα, καθώς είναι θαμώνας. Ομολογουμένως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα στέκια στην περιοχή, με εξαιρετικό φαγητό, καλές τιμές και τραπεζάκια μέσα στο πράσινο, αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω στον πεζόδρομο που συνορεύει με την πλατειούλα στη συμβολή Αιγαίου και Θράκης. Μάλιστα, τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής, χωρίς κράτηση, δύσκολα βρίσκει κανείς τραπέζι.

Το βραδάκι της Τρίτης, βέβαια, οι δύο άντρες ήταν μόνοι στην ταβέρνα τόσο εξαιτίας της ημέρας όσο και της ώρας (6 το απόγευμα).

Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την πρώτη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχαν να μιλήσουν επίσημα 8 χρόνια μετά την παραίτηση του κ. Σακελλαρίδη το 2015. Η συνάντηση αυτή πιθανότατα να έχει ιδιαίτερη σημασία τη δεδομένη στιγμή με την αναταραχή στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε ότι στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την Έφη Αχτσιόγλου.

Ειδήσεις από την Πολιτική στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ