Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Δωρεάν έλεγχος διαβήτη τύπου 2

Δωρεάν έλεγχο για την εμφάνιση διαβήτη τύπου 2 σε ενήλικες που δεν έχουν εμφανίσει συμπτώματα, διοργανώνουν οι επαγγελματίες υγείας της 1ης – 2ης ΤΟΜΥ Αγίου Δημητρίου και του ΚΥ Δάφνης.

Η δράση πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (World Diabetes Day-WDD), η οποία είναι η μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον διαβήτη παγκοσμίως και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επαγγελματίες υγείας της 1ης – 2ης ΤΟΜΥ Αγίου Δημητρίου και του ΚΥ Δάφνης συμμετέχουν στην Πανελλήνια Εκστρατεία Ενημέρωσης και Προσυμπτωματικού Ελέγχου για το Σακχαρώδη Διαβήτη που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επισκεπτών Υγείας.

Οι ειδικοί καλούν όλους τους πολίτες στις 27 και 28/11/2023 από ώρα 7:30 πμ έως και 11:00 πμ να προσέλθουν στο χώρο του Δημαρχείου Αγίου Δημητρίου για τριχοειδική μέτρηση σακχάρου και συμβουλευτική.

Για την μέτρηση σακχάρου όσοι προσέλθουν θα πρέπει να είναι νηστικοί και ασυμπτωματικοί, χωρίς αυτό να αποκλείει τη συμβουλευτική και συμπτωματικών πολιτών.

Διαβάστε επίσης: Σημαντικές διακρίσεις των αθλητών αντοχής του ΟΦΚΑ Οδυσσέας

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ