Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Εκδηλώσεις στο «Νιάρχος» με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συμμετέχει και φέτος ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12) με μία σειρά από ειδικά σχεδιασμένες δράσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου από τις 10.30 έως τις 21.00, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, μη κερδοσκοπικές, ανεξάρτητες, εθελοντικές και ακτιβιστικές οργανώσεις συμμετέχουν σε μία διήμερη ανοιχτή αγορά. Το 1ο Οpen Agora στο ΚΠΙΣΝ είναι ένα bazaar, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, αφιερωμένο σε ΜΚΟ και ομάδες που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και με κεντρική θεματική «Υγεία, Ψυχική Υγεία και Αναπηρία».

Στην ενέργεια αυτή, η έννοια της «Αγοράς» έχει διττή σημασία: μία πλατφόρμα γνωριμίας του κοινού του ΚΠΙΣΝ με ποικίλες ομάδες κοινωνικής δράσης και ένας τόπος φιλοξενίας μίας ανοιχτής αγοράς, στην οποία οι οργανώσεις θα έχουν την δυνατότητα να πωλούν τα προϊόντα τους, προς ενίσχυση του σκοπού τους.

Η πρωτοβουλία επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει το κοινό του ΚΠΙΣΝ σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα όλων και που άπτονται του περιεχομένου δράσης των ομάδων αυτών, καθώς και να ενισχύσει τις συμμετέχουσες οργανώσεις, δίνοντάς τους ένα βήμα για εξωστρέφεια.

Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποιούνται μία σειρά από ομιλίες, συζητήσεις, ξεναγήσεις, αθλητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Διαβάστε επίσης: Πλάσματα του Θεού: Υπόθεση Παπέν από 7/12/2023 στο θέατρο Altera Pars

Ειδήσεις για Τέχνες – Γράμματα και τον Δήμο Καλλιθέας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ