Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Ενημερωτική εκδήλωση για τα έργα Φυσικού Αερίου, 30/11 στον Δήμο

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών) και ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνουν από κοινού ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των Δημοτών για τα έργα ανάπτυξης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο Δήμο, παρέχοντας παράλληλα στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα λάβει  χώρα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 10.00- 14.00 και 17.00-20.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γλυφάδας (επί της οδού Άλσους 15, Γλυφάδα. T.K.16675).

Στελέχη της εταιρείας θα παρέχουν πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, την ανάπτυξη νέου δικτύου στις περιοχές του Δήμου, τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου και θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στη σύνδεση κατοικιών και επιχειρήσεων του Δήμου με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου στο Δήμο Γλυφάδας, οι ενδιαφερόμενοι Δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το 11322.

Διαβάστε επίσης: Το αδιαχώρητο στην παράσταση για τη βία κατά των γυναικών

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ