Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Παιδιά και γονείς στους αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ»

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή παιδιών και γονέων στους αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» που έγιναν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και στο ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ.

Οι μαθητές συμμετείχαν σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϋ σε μία εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων στο πλαίσιο “Σχολικός Αθλητισμός Δ Αθήνας”, σε συνεργασία με το Γραφείο Παιδείας και το Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπό τον συντονισμό του αρμοδίου αντιδημάρχου Μιχάλη Μιχαηλίδη και του προέδρου του ΠΟΑΚΕ Μιχάλη Κουμεντάκου.

Επίσης, σε συνεργασία με Αθλητικούς Συλλόγους, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, και την Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 1220 μαθητές Δημοτικών, Δημοσίων και Ιδιωτικών των ΔΙΔΕ και ΔΙΠΕ, ενώ τους παρακολούθησαν διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, ευχαρίστησε για την συνεργασία τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς, τους προπονητές, τους φοιτητές ειδικοτήτων από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών και τους εθελοντές – φίλους των αθλημάτων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, για την συνεργασία και την καθοριστική συμβολή τους στην διεξαγωγή των αγώνων.

Την διοργάνωση υποστήριξε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης με τους εθελοντές της να συνδράμουν σημαντικά στην διοργάνωση. Σημαντική ήταν η συνεισφορά του ΠΑΡΟΝ και του ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών έστειλε το Π. Φάληρο

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ