Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο “Φάκελος της Αγάπης” του Δήμου έχει όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων

Να γίνουν βοηθοί του Αγίου Βασίλη, καλεί τα παιδιά της πόλης ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος που τονίζει και φέτος ότι “κανένα παιδί δεν θα μείνει χωρίς δώρο τις ημέρες των Χριστουγέννων”.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, ως και την προσεχή Κυριακή, οι εθελοντές θα βρίσκονται στο Δημαρχείο και θα τους περιμένουν να παραλάβουν ένα φάκελο εντός του οποίου θα υπάρχει ένα όνομα και μια ηλικία, που θα αντιστοιχούν ξεχωριστά, ατομικά, προσωπικά, στα παιδιά των οικογενειών, που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο των κοινωνικά ευάλωτων νοικοκυριών του Δήμου.

Για το πνεύμα των εορτών ο Γιάννης Φωστηρόπουλος απαντά: «Με ρωτούν τα παιδιά αν υπάρχει Άγιος Βασίλης! Φυσικά υπάρχει! Στο Παλαιό Φάληρο, μάλιστα, αναζητά εφέτος νέους βοηθούς, νέα Ξωτικά! Έλα στο Δημαρχείο, πάρε από τους εθελοντές μας έναν «Φάκελο της Αγάπης» και γίνε και εσύ μέρος της μαγείας των Χριστουγέννων. Πάρε τον φάκελο και αγόρασε ένα δωράκι για τα παιδιά των οικογενειών που το έχουν ανάγκη. Τούτες τις γιορτές μοιράζουμε απλόχερα αγάπη και χαμόγελα, φωτίζουμε με λάμψη τα παιδικά προσωπάκια».

Στόχος της δράσης του Δήμου Π. Φαλήρου είναι η μαγεία της αγάπης που συμβολίζουν τα Χριστούγεννα, να περάσει το κατώφλι κάθε σπιτιού της πόλης. Τη δράση συντονίζει ο αντιδήμαρχος Παιδείας-Υπεύθυνος Κοινωνικών Δομών, Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Διαβάστε επίσης: Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ