Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αστόλιστη και η Ηλιούπολη – Καταγγελία Στ. Ψυρρόπουλου

Άλλη μια πόλη της Αττικής, στην οποία αλλάζει μαζί με τον νέο χρόνο η Δημοτική Αρχή, μένει αστόλιστη. Ο λόγος για την Ηλιούπολη.

Το παράπονό του για το γεγονός ότι η πόλη ήταν αστόλιστη την 5η Δεκεμβρίου, διατύπωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Στάθης Ψυρρόπουλος. Μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι «είναι η τελευταία φορά που τέτοια περίοδο η πόλη μας δεν θα είναι στολισμένη όσο θα βρισκόμαστε στη διοίκηση».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Στάθη Ψυρρόπουλου:

«Είναι σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2023 και δυστυχώς ακόμη δεν έχουν έρθει τα Χριστούγεννα στην πόλη μας.
Χωρίς στολίδια, χωρίς Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Πόσο κρίμα!
Το κλίμα των Χριστουγέννων είναι σημαντικό για την ψυχολογία των δημοτών, την εικόνα της πόλης μας, τα παιδιά της πόλης που θέλουν να νιώσουν τα Χριστούγεννα, την ενδυνάμωση της Χριστουγεννιάτικης αγοράς.
Πώς περιμένουμε με αυτή την πρακτική των καθυστερήσεων να περιμένουμε η πόλη μας να σταματήσει να αποτελεί πέρασμα για τους επισκέπτες της;
Πώς είναι δυνατόν να ενισχυθεί η τοπική αγορά και να ενδυναμωθούν οι επιχειρήσεις όταν η Ηλιούπολη δεν θυμίζει σε τίποτα Χριστούγεννα, παρά μόνο ένας δρόμος που τα μισά λαμπάκια είναι σβησμένα;
Τι πρέπει να περιμένουμε για το αυτονόητο;
Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ κυριαρχεί στο μυαλό μου, όταν βλέπω στολισμένους όλους τους όμορους δήμους και αντί η Ηλιούπολη να είναι ένα πραγματικό στολίδι, να αποτελεί πέρασμα χωρίς ίχνος κλίματος Χριστουγέννων.
Είναι η τελευταία φορά που τέτοια περίοδο η πόλη μας δεν θα είναι στολισμένη όσο θα βρισκόμαστε στη διοίκηση».

Διαβάστε επίσης: Χωρίς στολισμό & καρουζέλ υποδέχεται τα Χριστούγεννα η πλατεία

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ