Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ν. Χαρδαλιάς: Θα συνδράμουμε τους Δήμους στην υλοποίηση των έργων τους

«Υπάρχουν πολλά έργα τα οποία έχουν μείνει στάσιμα εδώ και αρκετά χρόνια και με χρήματα που παραμένουν αναπορρόφητα», διαπίστωσε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, στη συνάντηση που είχε με τους δημάρχους Ανατολικής Αττικής.

Απαριθμώντας τα προβλήματα της περιοχής με κυριότερα το αποχετευτικό και οδικό δίκτυο, τη έλλειψη υποδομών, τις συγκοινωνίες και τη μη επαρκή αστυνόμευση, είπε: «Είμαστε έτοιμοι να προσεγγίσουμε κάθε πρόβλημα μητροπολιτικά και στην ολότητητά του και κυρίως να συνδράμουμε τους Δήμους στην απρόσκοπτη υλοποίηση των έργων τους».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι η παρακολούθηση των προβλημάτων των Δήμων θα επιτευχθεί με το Παρατηρητήριο, μία νέα δομή που εισάγει η νέα Περιφερειακή Αρχή. Πρόκειται για έναν επιχειρησιακό χάρτη στον οποίο θα καταγράφονται όλα τα έργα με χρονοδιαγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία, για να μην εμφανιστεί ξανά το φαινόμενο των αποσπασματικών λύσεων σε έργα μεγάλης σημασίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι δήμαρχοι Αχαρνών Σπυρίδων Βρεττός, Διονύσου Αικατερίνη Μαϊχόσογλου, Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, Ραφήνας-Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά-Μήλα, Σαρωνικού Δημήτριος Παπαχρήστου, Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτριος Μάρκου και Ωρωπού Γεώργιος Γιασημάκης. Τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκπροσώπησε ο εντεταλμένος σύμβουλος Τοπικής Οικονομίας, Οικονομικών-Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δημοτικής Αστυνομίας, Βασίλης Παπαμιχαήλ.

Διαβάστε επίσης: Πάταξη της εγκληματικότητας απαιτούν οι πολίτες – Συνάντηση Ν. Χαρδαλιά με δημάρχους Δυτικής Αττικής

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ