Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κορυφώνονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Π. Φάληρο

Την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων σηματοδοτεί το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου από τον δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο, παρουσία πλήθους κόσμου.

Η πλατεία Δημαρχείου, το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου γέμισε από κόσμο, μουσική, παιδικές φωνές και φώτα, ενώ το δέντρο της αγάπης και της προσφοράς στολίστηκε με τα δώρα των δημοτών.

Επιχειρηματίες και Σύλλογοι της πόλης, οικογένειες, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και απλοί Δημότες έσπευσαν να ενισχύσουν με τις προσφορές τους σε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Μεγάλη προσέλευση είχαν και τα εργαστήρια που ετοίμασαν τα ΚΔΑΠ και το Γραφείο Παιδείας όπου σ΄ αυτά, οι μικροί καλλιτέχνες δημιούργησαν κεραμικά στολίδια, γευστικότατα μπισκότα και Χριστουγεννιάτικες κάρτες, γεμάτες πολύχρωμες ζωγραφιές.

Ανάλογος ενθουσιασμός υπήρχε και την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, στη Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση στον Πολυχώρο του Δημραχείου, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου, η εκδήλωση «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ» που διοργανώθηκε από την ΔΕΠΙΣ σε συνεργασία με το Γραφείο Παιδείας φιλοξένησε και παρουσίασε σε εορταστικό μοτίβο, ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με σχήματα από το 2ο Γυμνάσιο, το 5ο Γυμνάσιο και το 4ο ΓΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου “Άγιος Αλεξανδρος”

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ