Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Με πάρτι υποδέχτηκε ο Δήμος τα Χριστούγεννα

Με μια φαντασμαγορική γιορτή στην πλήρως αναμορφωμένη Πλατεία Φατσέα, άρχισαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Βύρωνα «Χριστούγεννα στη πόλη μας 2023».

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην όμορφη εορταστική βραδιά. Εκεί, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη και να ζητήσουν το δώρο τους. Τα αιτήματα των παιδιών κατέγραφαν, οι βοηθοί του Αγιου Βασίλη, τα ξωτικά, σε ένα μεγάλο χρυσό τετράδιο. Παράλληλα, διασκέδασαν με τους ξυλοπόδαρους, τη μασκότ, τον ταχυδακτυλουργό και τα μπαλόνια, γεύτηκαν μαλλί της γριάς και να συμμετείχαν στα Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια.

Οι μεγάλοι απολάμβαναν ζεστή σοκολάτα και αρωματικό κρασί που πρόσφερε δωρεάν η Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα”.

Το μουσικό συγκρότημα Flamingos φρόντισε για το κέφι των συμμετεχόντων, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά.

Ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατοπόδης, μετά το καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων, έδωσε το σύνθημα για την φωταγώγηση της πλατείας, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Αλέξης Σωτηρόπουλος, καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Διαβάστε επίσης: Συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων για παιδιά άπορων οικογενειών

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ