Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έληξε το χειμερινό εξάμηνο στο ΔΑΕΠ Γλυφάδας

Με ρεκόρ σεμιναρίων και συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο κύκλος του χειμερινού εξαμήνου στο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας.

Η τελετή απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης των μαθημάτων έγινε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες παρακολούθησαν σχεδόν το σύνολο των διαλέξεων και απέκτησαν τη βεβαίωση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι μισοί από αυτούς είχαν παρακολουθήσει όλες τις διαλέξεις και εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για το υψηλό επίπεδο στο οποίο αυτές κινήθηκαν.

Επίσης, αρκετοί επιθυμούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις και τις εισηγήσεις τους για τη διαμόρφωση του προγράμματος του εαρινού εξαμήνου, η έναρξη του οποίου αναμένεται τον Φεβρουάριο με νέα και εμπλουτισμένη ατζέντα.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος καθιέρωσε το θεσμό της διά βίου μάθησης στην πόλη, είπε: «Το χαρτί που κρατάτε στα χέρια σας είναι η δική σας προσωπική ανταμοιβή. Είναι ένα “μπράβο” στον εαυτό σας για την επιλογή που κάνατε, να διαθέσετε τόσο δημιουργικά το χρόνο σας, επενδύοντας σε ποιοτική απασχόληση και ενισχύοντας τις γνώσεις σας. Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε. Δεσμευόμαστε ότι ο θεσμός αυτός που έχει τόσο αγαπηθεί, θα γίνεται συνεχώς και καλύτερος. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και αγάπη».

Διαβάστε επίσης: Νέα εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στo Δημαρχείο

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ