Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ορκίστηκε η δημοτική Αρχή Παλαιού Φαλήρου

Για δεύτερη συνεχή φορά αναλαμβάνει τα καθήκοντα του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου ο Γιάννης Φωστηρόπουλος, που ορκίστηκε με τους νέους δημοτικούς συμβούλους προ της έναρξης της νέας περιόδου που ξεκινά από τις αρχές του 2024.

Η τελετή ορκωμοσίας της δημοτικής Αρχής στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ.κ Συμεών, παρουσία Εκπροσώπων των Ιερών Ναών της πόλης.

Την τελετή ορκωμοσίας, με την παρουσία τους τίμησαν ο πρώην δήμαρχος και νυν βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, Διονύσης Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης, στελέχη των Αρχών της πόλης αλλά και εκπρόσωποι πολιτιστικών και λοιπών Συλλόγων της τοπικής κοινωνίας.

Ο δημάρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος ανέφερε: «Στο Δημαρχείο μας δώσαμε τον όρκο, κοιτώντας στα μάτια τα παιδιά και τους δημότες της πόλης μας, που βρέθηκαν κοντά μας.
Με μεράκι, ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης ξεκινάμε τη νέα θητεία μας, με ταπεινότητα και εργατικότητα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την πόλη μας.
Ευχαριστώ έναν προς έναν τους υπαλλήλους του Δήμου μας από οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετούν το δήμο, γιατί χωρίς τη δική τους συνδρομή τίποτα δε θα μπορούσε να γίνει σήμερα και καμία μέρα. Είναι άλλωστε με τα τόσα χρόνια συνεργασίας η μεγάλη οικογένειά μου.

Ευχαριστώ φυσικά και τη δική μου οικογένεια, που διακριτικά αλλά ουσιαστικά είναι πάντα εκεί να με στηρίζει και να μου θυμίζει για ποιά πράγματα αξίζει να παλεύω και να μάχομαι καθημερινά.

Ευχαριστώ τους υποψήφιους που αν και δεν εκλέχτηκαν ήταν με χαρά και σήμερα δίπλα μας.

Ευχαριστώ τέλος τους δημοτικούς συμβούλους νέους ή παλαιότερους και υπόσχομαι ότι θα αποδείξουμε για ακόμα μία φορά πως η ιστορία γράφεται από ομάδες.
Σήμερα ήταν μέρα χαράς και γιορτής που θα κρατήσουμε στην καρδιά μας.
Από αύριο ξεκινάμε και πάλι τη μάχη για ένα ακόμα καλύτερο Παλαιό Φάληρο για όλους εσάς».

Διαβάστε επίσης: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου “Άγιος Αλεξανδρος”

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ