Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι Αλίμου από την δράση συμμοριών

Ανάστατη για μία ακόμη φορά είναι η κοινωνία του Αλίμου, μετά την επίθεση ομάδας νεαρών εναντίον παρέας μαθητών, τους οποίους ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 15 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου μία ομάδα, περίπου, τριάντα νεαρών επιτέθηκε, χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό, σε παρέα μαθητών.

Από την επίθεση, ένα από τα παιδιά μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που δεν δίστασαν ακόμη και να μπουν σε κατάστημα της περιοχής κυνηγώντας ένα από τα παιδιά που εισήλθε για να ξεφύγει.

Το έργο της προανάκρισης και των ερευνών για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ οι γονείς των θυμάτων θα καταφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Το περιστατικό, που δεν είναι το πρώτο την τελευταία περίοδο, έχει προκαλέσει την αναστάτωση των γονέων που βλέπουν τα παιδιά τους να κινδυνεύουν πέφτοντας θύματα τραμπούκων ακόμη και μέρα μεσημέρι έξω από τα σχολεία.

Διαβάστε επίσης: Α. Κονδύλης για απορρίμματα: Καθόμαστε πάνω σε ωρολογιακή βόμβα

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα και τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ