Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Απονομή του Χρυσού Μεταλλίου στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου της πόλης στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνο Φλώρο, και ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, πραγματοποιεί ο Δήμος την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, και ώρα 7μμ, στην αίθουσα Ιωνία, (Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 18, 16673 Βούλα).

Προς τιμήν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τη σοπράνο Αναστασία Ζαννή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, η εκδήλωση πραγματοποιείται σύμφωνα με την υπ’ αρ. 553/2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου «ως ένδειξη τιμής και σεβασμού προς το πρόσωπό του και ελάχιστη αναγνώριση της ισχυρής προσωπικότητας του και της συμβολής του στην διασφάλιση της Εθνικής Κυριαρχίας και της ευημερίας της χώρας μας καθώς και για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο χάρις στην διαρκή ετοιμότητα και τον συντονισμό που επιδεικνύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας προκειμένου να αντιμετωπιστούν κρίσεις και καταστροφές συνέπεια της κλιματικής κρίσης που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης αλλά και μεμονωμένα περιστατικά με άμεση επέμβαση σε έκτακτες περιπτώσεις από απομακρυσμένες περιοχές και υπό δύσκολες συνθήκες».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει έκθεση με σπάνιες φωτογραφίες της μεγαλύτερης ντίβα του λυρικού θεάτρου του 20ου αιώνα, Μαρίας Κάλλας, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννησή της. Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα.

Διαβάστε επίσης: Δήμος και «Ολοι Μαζί Μπορούμε» μαζεύουν δώρα για τα παιδιά

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ