Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για 2.000 κατοίκους «στρώνει» ο Δήμος

Το γιορτινό τραπέζι στα ευάλωτα μέλη της τοπικής κοινωνίας στρώνει και φέτος ο Δήμος Γλυφάδας, προκειμένου να μην λείψουν από κανένα σπίτι τα αγαθά και η χαρά.

Ο Δήμος Γλυφάδας, πιστός στα έθιμα, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο διανέμει τρόφιμα, γλυκά και αγαθά ως τις 22 Δεκεμβρίου στις οικονομικά ευάλωτες οικογένειες.

Αναφερόμενος στο δίχτυ κοινωνικής προστασίας που έχει απλώσει η δημοτική Αρχή, ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Στη Γλυφάδα μας κανείς δεν είναι μόνος. Με τρόπο ουσιαστικό βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας, σε κάθε οικογένεια που μας χρειάζεται και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα περάσουν όμορφα τις μέρες των γιορτών. Με τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε στην πόλη μας, με την διανομή ειδών από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, χάρη στις δικές σας προσφορές, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ουσιαστική στήριξη στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ευχόμαστε και ελπίζουμε σύντομα αυτές να ξεπεραστούν».

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά, είπε: «Ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν τις κοινωνικές μας δομές και βοηθούν και φέτος ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην στερηθεί τα βασικά αγαθά αυτές τις άγιες ημέρες. Όπως κάθε χρονιά, είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες και προσπαθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε να κάνουμε πιο όμορφες τις γιορτινές μέρες».

Να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου θα διανεμηθούν βασιλόπιτες, ενώ ο Αι Βασίλης και το ξωτικό του θα μοιράσουν δώρα, γλυκά και παιχνίδια στα παιδιά των οικογενειών που είναι ενταγμένες στις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Διαβάστε επίσης: Το Σαββατοκύριακο όλη η Αττική πάει Γλυφάδα

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ