Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μήνυμα ενότητας από τον Δημήτρη Ευαγγέλου

Μήνυμα ενότητας, σταθερότητας και ανάληψης πρωτοβουλιών για το καλό της Ηλιούπολης έστειλε, λίγο πριν την έναρξη της νέας δημοτικής θητείας, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», Δημήτρης Ευαγγέλου, κατά τη διάρκεια της σύντομης τοποθέτησής του στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Αφού ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκωβρίου δήλωσε πως η παράταξη του θα ασκήσει σοβαρή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του.

«Σε αυτή την 5ετή θητεία εμείς θα συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε πριν περίπου 1 χρόνο: Με σοβαρότητα, συνέπεια και τεκμηριωμένες προτάσεις για να γίνει η καθημερινότητα των συμπολιτών μας καλύτερη. Η παράταξή μας θα είναι εδώ για να στηρίξει κάθε προσπάθεια που θα πάει την πόλη μπροστά, αλλά και για να ασκήσει σθεναρή – αλλά τεκμηριωμένη αντιπολίτευση όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο», είπε ο κ. Ευαγγέλου.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι έφεραν την παράταξη στην τρίτη θέση από την «πρώτη μας προσπάθεια για ενασχόληση με τα κοινά της πόλης», διαβεβαίωσε ότι «θα κινηθούμε με τις αξίες που ξεκινήσαμε» και ευχήθηκε «η νέα διοίκηση της πόλης να κάνει πράξη αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή, να αλλάξουμε την πόλη μας με σχέδιο και σκληρή δουλειά».

Διαβάστε επίσης: Ορκίστηκε η νέα διοίκηση του Δήμου

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ