Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ορκίστηκε η νέα διοίκηση του Δήμου

Πλήθος κατοίκων της πόλης παρέστησαν στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Ηλιούπολης, Στάθη Ψυρρόπουλου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Της τελετής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου, πρωτοστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, Σπυρίδωνας Κατραμάδος.

Επίσης έδωσαν το παρόν επίσης οι πρώην δήμαρχοι, Βασίλης Βαλασόπουλος και Θεόδωρος Γεωργάκης, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης και η περιφερειακή σύμβουλος, Μαρία Κουρή.

Ο νέος δήμαρχος, μετά το πέρας της τελετής ορκωμοσίας, δεσμεύτηκε για μία ακόμη φορά ότι η πόλη θα αλλάξει πρόσωπο και τόνισε ότι για τον ίδιο αποτελεί ύψιστη τιμή το αξίωμα του δημάρχου.

Ακόμη, δεσμεύτηκε ότι θα είναι σταθερά σε κάθε γειτονιά από την πρώτη στιγμή, προαναγγέλοντας την έναρξη σημαντικών έργων.

Διαβάστε επίσης: Άνδρας έχασε τη ζωή του ενώ διέμενε σε χώρο του Δήμου – Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζητεί ο Στ. Ψυρρόπουλος

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ