Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μέτρα κατά της εγκληματικότητας ζητεί ο Ανδρέας Κονδύλης

Θέση στο θέμα της παραβατικότητας ανηλίκων και της έξαρσης των κρουσμάτων βίας πήρε ο δήμαρχος Αλίμου, με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 15 Δεκεμβρίου, στο κέντρο της πόλης. Ομάδα 30 νεαρών επιτέθηκαν και χτύπησαν παρέα μαθητών στέλνοντας τον έναν στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο Ανδρέας Κονδύλης, εμφανώς ανήσυχος από τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που λαμβάνει το φαινόμενο της βίας και στην δική του περιοχή, επανέλαβε ότι ως δημοτική Αρχή, αντιλάμβανόμενη το μέγεθος του προβλήματος και έχοντας γίνει δέκτης παραπόνων και καταγγελιών από κατοίκους, έχει ζητήσει την ενίσχυση της αστυνόμευσης.

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Κονδύλης, δεν είναι η πρώτη φορά που ζητεί από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την αύξηση της αστυνόμευσης στην πόλη και την εντατικοποίηση των ελέγχων για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες και την αποτροπή της δράσης ανθρώπων που κινούνται έξω από τα όρια της νομιμότητας.

Οπως επισημαίνουν στελέχη του Δήμου, η περιοχή χρειάζεται περαιτέρω αστυνόμευση, τόσο για την αποτροπή της δράσης νεαρών που προκαλούν επεισόδια, όσο και και για την αντιμετώπιση οργανωμένων κυκλωμάτων που δρουν, κυρίως, στην παραλιακή ζώνη του Αλίμου όπου λειτουργούν τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.

Οπως έχει επισημανθεί πολλάκις από την διοίκηση του Δήμου, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την αντιμετώπιση τέτοιου είδους κοινωνικών φαινομένων, έχει να αντιπαρατάξει μόνο προληπτικού χαρακτήρα δράσεις, όπως οι επιμορφωτικές καμπάνιες στα σχολεία της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Αναστατωμένοι οι κάτοικοι Αλίμου από την δράση συμμοριών

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ