Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Συνεχίζει τον πόλεμο κατά των συμφερόντων ο Αν. Κονδύλης

Για την ενίσχυση των δράσεων, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των υποδομών της πόλης μίλησε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του ο δήμαρχος Αλίμου που επανέλαβε με τον αυστηρό τόνο ότι θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια σε όσους θέλουν να κρατήσουν τον τόπο πίσω.

Συγκεκριμένα, κατά την ορκωμοσία του δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου στο “Κάρολος Κουν” που τέλεσε ο μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ο Ανδρέας Κονδύλης είπε: «Σας ευχαριστούμε για τη συγκινητική σας παρουσία απόψε εδώ. Μας δίνει δύναμη και μας τιμάει πολύ. Η βραδιά έχει πολύ συγκίνηση γιατί δικαιώνει τους κόπους και το όραμά μας που είναι να πάμε τον Άλιμο πολύ ψηλά.
Τη νέα δημοτική περίοδο που έρχεται θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να σηκώσουμε τον Άλιμο ψηλά όπως έχουμε ονειρευτεί. Πολλές φορές ακούω να λένε από άλλους δήμους “να το κάνουμε όπως ο Άλιμος”. Θέλουμε να κάνουμε μία πόλη πρότυπο που θα παρέχει ποιότητα στον πολίτη κάθε μέρα και κυρίως θα έχει εγγυήσεις για τα παιδιά της, για τις επόμενες γενεές.

Θα αγκαλιάζουμε όποιον αγαπάει τον Άλιμο και θα “φρενάρουμε” όποιον επιβουλεύεται την πόλη μας. Είτε αυτά είναι συμφέροντα επιχειρηματιών της παραλίας, είτε κατασκευαστών-εργολάβων που δεν σέβονται το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία. Θα είμαστε απέναντί τους όσο ψηλά και αν είναι, όσο δικτυωμένοι και αδίστακτοι… Έχουμε πάρει με το 70% εντολή ρήξης με κατεστημένα συμφέροντα, που προσπαθούν να κρατήσουν τον τόπο πίσω. To 2027 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Αλίμου στη νεότερη ιστορία του.

Η κοινότητα Καλαμακίου ιδρύθηκε στις 9 Νοεμβρίου του 1927. Θα δείτε πολύ όμορφες φωτογραφίες στο ημερολόγιο που βγάλαμε για τον Δήμο μας για το 2024. Το 2027 θέλουμε να βρει η ιστορία την πόλη μας στο καλύτερο σημείο. Θέλουμε να συνεχίσετε να είστε κοντά μας. Μαζί κάναμε τον Άλιμο όμορφο, μαζί θα τον κάνουμε ομορφότερο».

Τέλος, παρόντες στην ορκωμοσία ήταν και οι υφυπουργοί – βουλευτές του Νότιου Τομέα, Βασίλης Σπανάκης και Χάρης Θεοχάρης.

Διαβάστε επίσης: Αναστατωμένοι οι κάτοικοι Αλίμου από την δράση συμμοριών

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ