Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Βράβευση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Οι μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, βραβεύτηκαν από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, απονεμήθηκαν στους επιτυχόντες μαθητές οι σχετικοί έπαινοι καθώς και το λεύκωμα της πόλης του Παλαιού Φαλήρου από τον αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών, Αλέξανδρο Πανταζή, που εκπροσώπησε τον δήμαρχο, Γιάννη Φωστηρόπουλο, και τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικών Δομών, Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Στην προσφώνησή του, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης ανέφερε: «Η εκδήλωση αυτή, είναι η έμπρακτη στήριξη της αριστείας και της προσπάθειας σας και ως Δημοτική Αρχή επιδιώκουμε και φιλοδοξούμε η συγκεκριμένη βράβευση να αποτελέσει κίνητρο για τη συνέχιση της επιτυχούς πορείας σας στον χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, γνωρίζοντας ότι ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, θα είναι πάντα δίπλα σας και θα στηρίζει τις προσπάθειες όλων των μαθητών».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ.κ. Συμεών, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, η πρώην βουλευτής, Ιωάννα Γκελεστάθη, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Μαίρη Μπαρούνη, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.

Διαβάστε επίσης: Δώρα της Ε.Ο.ΠΕ. στην Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος»

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ