Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Τις εργασίες στην πλατεία Καζαντζάκη επέβλεψε ο δήμαρχος Στ. Μαμαλάκης

«Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών», δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, ο οποίος επέβλεψε τις εργασίες στην πλατεία Καζαντζάκη, πλησίον της ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου. Τον δήμαρχο συνόδευσαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Κώστας Κυριακάκης, στελέχη του Δήμου και συνεργάτες του Δημάρχου.

«Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών οι οποίοι έχουν ανάγκη από πράξεις. Με γρήγορα βήματα και συγκεκριμένες παρεμβάσεις, μετά από εντολή μου, λύθηκε το πρόβλημα του φωτισμού το οποίο απασχολούσε εδώ και καιρό τους κατοίκους της πλατείας. Ήδη συνεργεία του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου με το συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Κυριακάκη έχουν αναλάβει δουλειά. Ο Δήμος μας γυρίζει σελίδα και αυτό θα το διαπιστώνουν οι πολίτες καθημερινά», δήλωσε ο κ. Μαμαλάκης αφού ενημερώθηκε για τις εργασίες καλλωπισμού της πλατείας.

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη πλατεία σημειώθηκαν επεισόδια την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου όπου δέχθηκαν επίθεση δύο νέοι άνθρωποι της γειτονιάς.

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Μαμαλάκης: «Γυρίζουμε σελίδα για την εξάλειψη των προβλημάτων των πολιτών»

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ