Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Στα σκαριά» η ανέγερση του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου

Στην τελική ευθεία μπήκε το έργο για την ανέγερση του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου Αλίμου, μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο από τον δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Κονδύλη.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 5.099.177 ευρώ, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα και θα διαρκέσουν 18 μήνες.

Όπως αναφέρει στην σχετική του ανακοίνωση ο δήμαρχος Αλίμου: «Μία πολύ απαιτητική ημέρα στο Δημαρχείο τελειώνει με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο: την υπογραφή της σύμβασης για την ανέγερση του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου Αλίμου, που ξεκινάει να χτίζεται! Χρειάστηκαν πολλά χρόνια προσπαθειών, μελετών, ετοιμασίας φακέλων, εγκρίσεων, αδειών, διεκδικήσεων χρηματοδότησης και πολλών πολλών ακόμα, μέχρι να φτάσουμε στο αποτέλεσμα αυτό, που μας γεμίζει μεγάλη χαρά και περηφάνια!

Η σύμβαση για την “Ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου”, συνολικού ύψους 5.099.177 € είναι πλέον υπογεγραμμένη, έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και ξεκινάνε άμεσα οι οικοδομικές εργασίες, που αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες, μέχρι την πλήρη αποπεράτωση του έργου.

Αξίζει να σημειώσω ότι εκτός από τον κυρίως αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, θα υπάρχει και ένας όροφος (ισόγειος από την πλευρά της οδού Ικαρίας) με επιπλέον χώρους προπόνησης, αλλά και υπόγειο γκαράζ, για την εξυπηρέτηση αθλητών και κοινού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι εργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο, καθώς και στο Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, που καλύπτει εξολοκλήρου τη δαπάνη για το έργο. Περισσότερα καλά νέα και έργα για την πόλη μας, έρχονται μέσα στο 2024!!».

Διαβάστε επίσης: «Η ζωή είναι ωραία» και τον Ιανουάριο στην πόλη

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ