Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου: Άρχισαν οι προετοιμασίες για τους διεθνείς αγώνες ιστιοπλοΐας

Στον Άλιμο θα είναι στραμμένο από τις 16, ως και τις 23 Φεβρουαρίου το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας!

Για πρώτη φορά ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου, αναλαμβάνει τη διοργάνωση της Πανευρωπαϊκής Πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024 της κατηγορίας Laser-ILCA Ανδρών/Γυναικών.

Η διοργάνωση πρόκρισης των ILCA που είναι από τις κορυφαίες σε παγκόσμιο επίπεδο, γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή αποστολές από 40 χώρες με 350 αθλητές-αθλήτριες που θα διεκδικήσουν τα τελευταία 4 εισιτήρια για το Παρίσι.

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης και ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου, Γιώργος Χριστόπουλος, έκαναν εκτενή αναφορά, τόσο στη σπουδαία αυτή διοργάνωση που ανατίθεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όσο και στις επιδόσεις του Συλλόγου, ενώ βραβεύτηκαν οι αθλητές και οι προπονητές.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Ανδρέας Κονδύλης είπε: “Θέλω να ευχηθώ να έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία στην Προολυμπιακή διοργάνωση για την οποία είμαστε στο πλευρό σας. Εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό που θα κόβουμε ξανά την πίτα μας να έχουν πλέον ξεκινήσει τα έργα ανάπλασης της μαρίνας. Είμαστε εδώ για να δουλεύουμε αδιάκοπα και να πηγαίνει η πόλη μας μπροστά”.

Διαβάστε επίσης: «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» από την Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ