Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Κόντρα Ψυρρόπουλου – Χατζηδάκη για τα οικονομικά του Δήμου

Καυγάς για τα οικονομικά του Δήμου έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου Ηλιούπολης, Στάθη Ψυρρόπουλου και του προκατόχου του, Γιώργου Χατζηδάκη.

Η κόντρα ξεκίνησε πριν αλλάξει η Δημοτική Αρχή, όταν ο σημερινός δήμαρχος είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι παρέδωσε τον Δήμο Ηλιούπολης «Οικονομικά Ισχυρό Και Θωρακισμένο», ενώ στον απολογισμό που δημοσίευσε για την εμφανίζει τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου να φθάνουν στο τέλος του 2023 τα 2.550.000 ευρώ.

Μάλιστα, αναφέροντας και τους λόγους για την εικόνα του ταμείου, την αποδίδει στις ανατιμήσεις στην ενέργεια, την αύξηση του τέλους ταφής των απορριμμάτων και το μισθολογικό κόστος.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Στ. Ψυρρόπουλος, αμφισβητεί τα όσα ανακοινώνει ο προκάτοχός του κάνοντας λόγο για επιλεκτική παρουσίαση στοιχείων, χαρακτηρίζει δυσχερή τη σημερινή οικονομική κατάσταση και δηλώνει την απόφασή του να αναθέσει σε ορκωτό λογιστή τον έλεγχο των οικονομικών του Δήμου.

Διαβάστε επίσης: Στ. Ψυρρόπουλος: «Άνω των 4 εκατ. ευρώ η ζημία του Δήμου. Αυτά παραλάβαμε»

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ