Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΣΤΑΝ το νέο e-book του Λεωνίδα Κουμάκη

Το νέο ηλεκτρονικό βιβλίο του Λεωνίδα Κουμάκη με τίτλο «ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΣΤΑΝ» μόλις κυκλοφόρησε. Περιλαμβάνει 30 επιλεγμένα κείμενα της περιόδου 2009 – 2023, παραπομπές σε πολλά άλλα άρθρα και αναλύσεις, επιλογές από όσα είπαν διάφορες προσωπικότητες και ΜΜΕ για τον Ρ. Τ. Ερντογάν καθώς και επιλογές από όσα είπε ο ίδιος ο Ρ. Τ. Ερντογάν για διάφορες προσωπικότητες, οργανισμούς, κράτη και … επί παντός επιστητού!

Το ηλεκτρονικό βιβλίο δημιουργήθηκε με αφορμή την επαναλαμβανόμενη επαναφορά σε τρέχουσα επικαιρότητα, όχι μόνο πρόσφατων αλλά και παλαιότερων κειμένων του συγγραφέα γραμμένων πριν από 5, 10 ή περισσότερα χρόνια.

Τα πιο πολλά θέματα του βιβλίου έχουνε σχέση με την προβληματική Τουρκία η οποία ιδίως μετά τα επεισόδια του πάρκου Γκεζί (2013) άρχισε σταδιακά να μετατρέπεται σε μια δικτατορία της “Φαμίλιας Ερντογάν” και της αυλής των κάθε κατηγορίας συμμετεχόντων στην αδίστακτη, ποικιλόμορφη εκμετάλλευση του τουρκικού κράτους, τις «απαιτήσεις» που μονομερώς δημιουργεί η εκάστοτε τουρκική εξουσία απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και πολλές δεκαετίες καθώς και το ιδιότυπο καθεστώς που  επιβλήθηκε στην Τουρκία μετά το αυτό-πραξικόπημα του 2016, από ένα εκρηκτικό «μείγμα» ισλαμιστών, φασιστών – γκρίζων λύκων και μαφίας (διεθνούς και Τουρκικού υπόκοσμου).

Στο βιβλίο υπάρχουν αναφορές και για διάφορα άλλα θέματα που αφορούν την Ελληνική αγορά (Ελληνικό Κρασί, Ελληνική Φέτα, Πανόραμα Ελληνικής Μπύρας, Αλυσίδες Λιανικής Πώλησης, Εκστρατεία Αγοράζουμε Ελληνικά, Καμπάνια περιορισμού της μετάδοσης τουρκικών, προπαγανδιστικών σειρών από την Ελληνική τηλεόραση κ.α).

Το νέο βιβλίο του Λεωνίδα Κουμάκη δεν έχει εκτυπωθεί σε έντυπη μορφή και προσφέρεται εντελώς δωρεάν από το διαδίκτυο με πρώτη παρουσίαση στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη του διεθνούς, μη κερδοσκοπικού, μη κομματικού οργανισμού φιλελλήνων ΙΗΑ – International Hellenic Association.

Το βιβλίο, φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για την κατανόηση της Τουρκικής “Δημοκρατίας” που ιδρύθηκε μετά την πλήρη κατάρρευση της οθωμανικής αυτοκρατορίας πριν από ένα αιώνα καθώς επίσης και εργαλείο για ερευνητές, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, πολιτικούς, διάφορους επαγγελματίες αλλά και απλούς πολίτες, εξαιτίας του πλήθους και της εγκυρότητας των διαφόρων πληροφοριών και στοιχείων που περιλαμβάνει.

Η σειρά των κειμένων έχει καθοριστεί ανάλογα με την ημερομηνία της πρώτης κυκλοφορίας τους, η οποία αποδίδει το πνεύμα και τα δεδομένα της συγκεκριμένης περιόδου και αναφέρεται εντός κίτρινου πλαισίου στην αρχή κάθε κειμένου.

Η αναδημοσίευση όλων των κειμένων του βιβλίου είναι ελεύθερη με την  προκαταβολική έγκριση του συγγραφέα, η οποία συνοδεύεται σταθερά από την θερμή παράκληση αναφοράς της πηγής των κειμένων σε κάθε αναδημοσίευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ