Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

To πρόγραμμα Peugeot Allure Care θέτει νέα δεδομένα

Η Peugeot επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή της για έναν ριζικό μετασχηματισμό που θα τη βοηθήσει να γίνει η κορυφαία μάρκα στην ευρωπαϊκή ηλεκτρική αγορά μέχρι το 2025. Σε συνέχεια της «E-LION DAY» που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2023, η Peugeot παρουσίασε τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και τις σημαντικές και διαρθρωτικές δράσεις πίσω από τη φιλοδοξία της.

Με γκάμα που είναι πλέον 100% εξηλεκτρισμένη, καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών, τόσο των ιδιωτών όσο και των εταιρικών πελατών.

Το πρόγραμμα «PEUGEOT ALLURE CARE»- είναι αφιερωμένο στους πελάτες του νέου E-3008, το οποίο καλύπτει όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου έως και 8 χρόνια (ή 160.000 χλμ.).

Λανσάρει επίσης την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT που προσφέρεται σε όλους τους πελάτες της, σε όλη τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων Peugeot.

Παράλληλα ενισχύει τις δράσεις της στην κυκλική οικονομία, σύμφωνα με τη στρατηγική «4R» του Ομίλου STELLANTIS: Remanufacture, Repair, Reuse, and Recycle (Ανακατασκευή, Επισκευή, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ