Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Αποκάλυψη για το νέο Ford Puma

Μετά το ανανεωμένο Kuga η Ford Ευρώπης παρουσίασε και την νέα εκδοχή του Puma. Το B-SUV είναι το πρώτο μοντέλο σε πωλήσεις της αμερικάνικης μάρκας στη Γηραιά Ήπειρο και ο στόχος με το λανσάρισμα της ανανεωμένης του έκδοσης είναι να διατηρήσει την εμπορική του επιτυχία.

Στο εμπρός μέρος το νέο σήμα της Ford, πλαισιωμένο από ολοκαίνουργια φωτιστικά σώματα, με νέα φωτεινή υπογραφή σε στιλ «νυχιού». Οι εκδόσεις Titanium εμπνέονται από το μεγαλύτερο αδελφάκι του νέου Puma – το νέο Kuga – με μια μάσκα χωρίς χρώμιο, η οποία προσδίδει μια νεανική εμφάνιση. Οι εκδόσεις ST-Line του μοντέλου υιοθετούν μία μοναδική, σπορ σχεδίαση στο εμπρός τμήμα, ενώ οι ST-Line X διαθέτουν επίσης μια αποκλειστική πίσω αεροτομή. Το νέο Ford Puma μπορεί να εξοπλιστεί με ζάντες αλουμινίου με διάμετρο από 17 έως 19 ίντσες, ανάλογα με την έκδοση.

To εσωτερικό του ανανεωμένου Ford Puma

Το νέο Ford Puma διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,8 ιντσών με δυνατότητα προσαρμογής, αλλά και οθόνη αφής 12 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων τελευταίας γενιάς, SYNC 4. Το στάνταρ μόντεμ 5G προσφέρει ταχύτατη συνδεσιμότητα εν κινήσει, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα το Alexa Built-in ως κινητό προσωπικό βοηθό που απαντά σε ερωτήματα ή μεταδίδει μουσική κατόπιν σχετικών αιτημάτων. Τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού του νέου Puma περιλαμβάνουν την τεχνολογία Intelligent Adaptive Cruise Control, που σε συνδυασμό με το σύστημα κάμερας surround-view 360ο επιτρέπει στο όχημα να προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα στις στροφές ή στις εξόδους των αυτοκινητόδρομων.

To ανανεωμένο Ford Puma

Η Ford απλοποιεί τη γκάμα κινητήρων που είναι διαθέσιμη στο νέο Puma. Με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V, ο 1.0 EcoBoost βενζίνης έχει ισχύ 125, 155 και 170 ίππων. Η τελευταία εκδοχή του αφορά την έκδοση υψηλών επιδόσεων ST Powershift. Τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Drive Modes) του νέου Ford Puma περιλαμβάνουν τις επιλογές Normal, Eco, Sport και Slippery και βοηθούν τους οδηγούς να βελτιστοποιήσουν περαιτέρω την οδηγική εμπειρία και να προσαρμόσουν τις αντιδράσεις του συστήματος κίνησης στις εκάστοτε συνθήκες και ανάγκες οδήγησης. Οι τιμές του νέου Puma αρχίζουν από τις 26.655 ευρώ, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Ford Motor Ελλάς θα ανακοινώσει τις διαθέσιμες εκδόσεις και τα επίπεδα εξοπλισμού του μοντέλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ