Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Δ. Ευαγγέλου: «Να μπει τέλος στις αυθαιρεσίες των εργολάβων»

Για τις «κακοτεχνίες και τις προχειροδουλιές» τεχνικών συνεργείων που «… αφήνουν τους δρόμους της πόλης σε κακό χάλι», μίλησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», Δήμητρης Ευαγγέλου, ο οποίος ζητά από την δημοτική Αρχή Ηλιούπολης να βάλει ένα τέλος στις αυθαιρεσίες των εργολάβων.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Δ. Ευαγγέλου ζητά «να μπεί τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της Ηλιούπολης και στην καταστροφή του οδικού δικτύου της πόλης», επισημαίνοντας τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της εγκατάστασης του δικτύου οπτικών ινών.

Όπως αναφέρει: «Καθημερινά, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται από τις κακοτεχνίες ιδιωτικών συνεργείων που εγκαθιστούν δίκτυα οπτικών ινών. Τα στενά μετατρέπονται σε απέραντα εργοτάξια, χωρίς να τηρούνται οι κανόνες, ενώ η αποκατάσταση του οδοστρώματος δεν γίνεται με το σωστό τρόπο, αφήνοντας λακκούβες και προβλήματα στους δρόμους της πόλης μας».

Μάλιστα, αναφέρει ως παράδειγμα την απόφαση του γειτονικού Δήμου Βύρωνα, ο δήμαρχος του οποίου ανέστειλε την άδεια εκσκαφής σε συγκεκριμένη εταιρεία η οποία είχε προκαλέσει ζημιές στο οδικό δίκτυο και επισημαίνει: «Καλούμε τη δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να πράξουν το ίδιο και να επιβάλουν με κάθε μέσο στους εργολάβους την τήρηση των συμβάσεων και της νομιμότητας».

Διαβάστεε πίσης: Πεντακάθαρη η πισίνα – Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ