Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Θ. Λιβάνιος σε Στ. Μαμαλάκη: «Το Υπουργείο αρωγός στην προσπάθεια για το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου»

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου λόγω της μη κατάρτισης προϋπολογισμού για το 2024, αλλά και την πιθανή ένταξή του σε νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, συζήτησε ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης κατά τη συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.

Ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου ενημέρωσε τον αναπληρωτή υπουργό για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ενώ παράλληλα παρουσίασε τις προτεραιότητες και τους στόχους του για τη νέα δημοτική περίοδο.

Ο κ. Λιβάνιος επισήμανε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου, καθώς και την υλοποίηση των απαραίτητων έργων και παρεμβάσεων στον Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον υπουργό για την άμεση ανταπόκριση και την υποστήριξή του, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών θα αποδειχθεί ιδιαίτερα καρποφόρα προς όφελος των πολιτών του Αγίου Δημητρίου.

Στη συνάντηση τον κ. Μαμαλάκη συνόδευσε ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Λεωνίδας Αμπελιώτης.

Διαβάστε επίσης: Διαδημοτική συνεργασία για μεταφορά απορριμμάτων με χαμηλότερο κόστος – Συνάντηση Στ. Μαμαλάκη – Γ. Κωνσταντάτου

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ