Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Νίκος Χαρδαλιάς: «Τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν χρώμα»

«Αφήνουμε πίσω μας στεγανά και αγκυλώσεις. Τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν χρώμα», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος εξελέγη ομόφωνα α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ένωσης για την εκλογή του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Χαρδαλιάς ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την τιμητική εκλογή και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα εκ νέου πρόεδρος της ΕΝΠΕ.

Στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, επισήμανε:

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για τον δεύτερο βαθμό της Αυτοδιοίκησης, καθώς έχουμε μπροστά μας μια πενταετία με μοναδικές ευκαιρίες, αλλά και την πρόκληση να δημιουργήσουμε τους όρους για μία ουσιαστικά αποκεντρωμένη διακυβέρνηση. Είμαι σίγουρος, ότι με πνεύμα συνεννόησης και ενότητας θα προχωρήσουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω στεγανά και αγκυλώσεις. Εξάλλου, τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν κομματικό χρώμα. Έχουμε την πείρα και την ικανότητα να δουλέψουμε οργανωμένα, για να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερους πόρους, τα μεγαλύτερα κονδύλια από τη σύσταση του θεσμού των Περιφερειών. Έχουμε τη βούληση να υλοποιήσουμε μεγάλα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, πάντα σε συνεργασία με τους Δήμους και την Κυβέρνηση. Θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και καλό μου φίλο Απόστολο Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του στο τιμόνι της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, να του ευχηθώ καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο του».

Διαβάστε επίσης: Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής: «Αυτοδύναμη» επανεκλογή του Γιώργου Μαρκόπουλου

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ