Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αγώνες πόλο, 16-18 Φεβρουαρίου, στη μνήμη του Ιάσονα Πανταζή

Το 4ο τουρνουά υδατοσφαίρισης PANDA TOURNAMENT “Ιάσονας Πανταζής”, κατηγορίας Μίνι Παίδων Κ13, διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ., υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Από την Παρασκευή 16 μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου οι ομάδες Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, Γ.Σ. Περιστερίου, Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ., Ν.Ο.Βουλιαγμένης, Ν.Ο. Πατρών, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Παναθηναϊκός Α.Ο., θα αγωνιστούν στην πισίνα του Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, στη μνήμη του συναθλητή τους, Ιάσονα.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, και ο πρόεδρος του Α.Ο.Π.Φ., Νίκος Δέτσης, ανακοίνωσαν ότι ο Α.Ο.Π.Φ θεσμοθετεί δύο υποτροφίες στο όνομα “Ιάσονας Πανταζής”.

Ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Α.Ο.Π.Φ., Νίκο Δέτση, λέγοντας: «Η κίνησή σας αυτή αυταπόδεικτα αναδεικνύει την αξία του ιδεώδους του αθλητισμού. Η οικογένεια του Ιάσονα κι εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε που αποδείξατε πως ό,τι αγαπάμε βρίσκεται μέσα μας».

Διαβάστε επίσης: Με βραβεύσεις και συγκινήση η πίτα του ΠΑΡΟΝ και του ΑΟ Φλοίσβος Π. Φαλήρου

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ