Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Αφιερωμένη στη μικρή Κλειώ η εκδήλωση για τον παιδικό καρκίνο

Ξεχωριστό νόημα θα έχει η εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης με θέμα τον παιδικό καρκίνο. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην μικρή Κλειώ που έφυγε από τη ζωή από την ασθένεια.

Η εκδήλωση κατά του Παιδικού Καρκίνου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης».

Για τον Παιδικό Καρκίνο θα μιλήσουν η ψυχολόγος, Κυριακή Σταματίου, η παιδοχειρουργός, Αλεξάνδρα Οικονομοπούλου και η παιδίατρος-αιματολόγος, Βασιλική Κίτρα.

Θα υπάρξει χορευτικό αφιερωμένο στη μικρή Κλειώ από την σχολή Χορού Backstage Dance Academy & Fitness Studio και καλλιτέχνες που θα μεταφέρουν επί σκηνής τη δική τους νότα αισιοδοξίας.

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Ειδικό Φιλανθρωπικό Σωματείο ΛΑΝΑΣΣΑ που στεγάζεται στην Ηλιούπολη, καλεί τους δημότες να στηρίξουν τα παιδιά με παιδικό Καρκίνο, συγκεντρώνοντας παιχνίδια την ημέρα της εκδήλωσης, που θα παραδοθούν σε δημόσια Αντικαρκινικά Νοσοκομεία.

Ο σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα συμμετέχει στην εκδήλωση ώστε να γίνουν εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε όσους το επιθυμούν.

Διαβάστε επίσης: Μαθήματα αλληλεγγύης από μαθητές της Ηλιούπολης για τη Θεσσαλία

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ