Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησαν οι ενέργειες για την παράδοση του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων 437 θέσεων

Ξεκίνησαν οι διεργασίες για την παράδοση του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στην οδό Δημητρακοπούλου στην Καλλιθέα.

Το θέμα έθεσε ο δήμαρχος, Κώστας Ασκούνης, στην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κτηριακών Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Ιωάννα Χασιώτου. Ο δήμαρχος Καλλιθέας ζήτησε από την κυρία Χασιώτου να εξευρεθεί άμεσα λύση ως προς το ζήτημα της παράδοσης και της έναρξης λειτουργίας του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων, 437 θέσεων, ο οποίος παραμένει κλειστός για περισσότερα από 10 χρόνια.

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης του Υπουργείου και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες που συμμετείχαν στη σύσκεψη επέδειξαν θετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας, κατανοώντας το μέγεθος του προβλήματος και διαβεβαιώνοντας ότι θα προβούν σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την κατά το δυνατόν ταχύτερη παράδοση του έργου. Οι αρμόδιοι ενημέρωσαν τη Δημοτική Αρχή, ότι «έχει ήδη αποσταλεί “ειδική διαταγή” προς τον ανάδοχο για την άμεση αποκατάσταση των φθορών που έχει υποστεί το έργο, εξαιτίας των λεηλασιών που έλαβαν χώρα κατά το παρελθόν, αλλά και λόγω της μακροχρόνιας εγκατάλειψής του».

Παράλληλα, ο κ. Ασκούνης προγραμματίζει συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το ίδιο θέμα.

Τέλος, όσον αφορά στον υπέργειο χώρο που έχει παραδοθεί στον Δήμο Καλλιθέας, η Τεχνική Υπηρεσία, έχει ήδη ξεκινήσει τη σχετική μελέτη διαμόρφωσης και αξιοποίησής του.

Διαβάστε επίσης: Τι απαντούν Κ. Ασκούνης και Δ. Κάρναβος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα air condition στο ΕΕΕΕ

Ειδήσεις από τον Δήμο Καλλιθέας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ