Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μαρκόπουλος, Φωστηρόπουλος, Ηλίας στην ηγεσία της ΠΕΔΑ

Εξελέγη την πρωί της Τρίτης το Προεδρείο και η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ).

Πρόεδρος επανεξελέγη ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος (18 υπέρ – 4 λευκά), αντιπρόεδρος ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος (18 υπέρ – 4 λευκά) και γραμματέας ο δήμαρχος Ασπροπύργου, Γιάννης Ηλίας (20 υπέρ – 4 λευκά).

Τα μέλη του προεδρείου υπερψηφίστηκαν από τις παρατάξεις των Γ. Μαρκόπουλου και Ανδρέα Ευθυμίου (δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου). Λευκό ψήφισε ο Γιώργος Γαβρίλης (ΣΥΡΙΖΑ) και τα 3 μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ).

«Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην Αυτοδιοίκηση, στους δημότες της πόλης μου και στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους», δήλωσε ο κ. Φωστηρόπουλος, και συνέχισε: «Η σημερινή πολύ τιμητική ανάθεση της θέσης του αντιπροέδρου με γεμίζει ευθύνη αλλά και αποφασιστικότητα να υλοποιήσω όσους περισσότερους στόχους δύναμαι για το καλό όλων. Είναι μονόδρομος η σκληρή δουλειά με συνεργασίες και ενέργειες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Στο ταξίδι αυτό είμαστε συνοδοιπόροι και οι στόχοι είναι κοινοί. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Διαβάστε επίσης: Εξελέγη στο νέο ΔΣ της ΠΕΔΑ ο Γ. Φωστηρόπουλος

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση και το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ